Lokalristeriet

Kaffe ristet med hjertet

Vi tilbyder unikke smagsoplevelser og sikrer, at kaffen ristes der, hvor den drikkes. Vi lader os inspirere af den unikke natur og de kulturelle perler i vores nærområder, når vi rister vores specialkaffer.

Lyst til kaffe?

Vores fokuspunkter

Lokalristeriet har stålsatte værdier og principper omkring, hvad der gør vores kaffer og risterier så gode, som de er.

altid friskristet
god handel med gode kaffebønder
bæredygtig emballage
Veganske muligheder
Økologi
Fra tromle til rister

Vores historie

Lokalristeriet blev startet af Erling for fire-fem år siden, fordi man ikke kunne få lokal friskristet kaffe i Odsherred. Hvis det ikke findes, må man gøre det selv, så Erling gik i gang med at bygge en rister af en aflagt gasgrill og en tromle fra en vaskemaskine – og dermed var grunden lagt til Risteriet på Næbben, som senere har taget navneforandring til Lokalristeriet. Lokalristeriet er i dag et mikroristeri, hvor der ristes kaffe af høj kvalitet på slowfoodfacon. Vi tilbyder unikke smagsoplevelser og sikrer, at kaffen ristes der, hvor den drikkes. Vi lader os inspirere af den unikke natur og de kulturelle perler i vores nærområder, når vi rister vores specialkaffer.

Økonomi og bæredygtighed

Lokalristeriet har fokus på bæredygtighed – men bæredygtighed er meget mere end ’blot’ økologi. Bæredygtighed er også at skabe arbejdspladser i lokalområderne, nationalt såvel som udenlands. Det er også at støtte kvinder i Colombia i deres kamp for en tålelig tilværelse og ikke mindst at støtte regnskovscertificeret kaffe, så der ikke ryddes regnskov for at mætte vores smagsløg.

Vi ønsker at gøre det muligt for helt almindelige mennesker med en helt almindelig økonomi at vælge den gode smag og den gode råvare, og vi opfordrer til at minimere emballageforbruget ved at tanke friskristede kaffebønner direkte i egen, medbragt dåse i vores risterier.

Mød risterierne

Sorø
SorøPianna Wibe-Kristensen
“Passion for kvalitetskaffe og den gode gæsteoplevelse”
Egebjerg
EgebjergErling Skaale
“Kaffe er måske ikke et grundstof, men det er dælme tæt på”
Næstved
NæstvedHedvig Holtzmann
Odense
OdenseMette Hviid & Christian Hviid

Leverandør til:

Altid friskristet kaffe

Shop friskristede bønner online fra dit Lokalristeri

Egebjerg
Sorø
Odense
Næstved