Kaffe fra Lokalristeriet i Næstved

 • Hario Craft V60 sæt så du kan brygge en god blød filterkaffe derhjemme.
 • Aeropress

  189,00 DKK
  Let måde at tilberede en god espresso. Passer perfekt over et krus. Du kan nyde den stærke espresso eller tilsætte varmt vand til en americano eller skummet mælk til en Caffe Latte.
 • Kaffeabonnement

  50,00 DKK60,00 DKK
  Har du en favorit kvalitetskaffe fra Lokalristeriet? Så kan du nemt bestille den på abonnement. Så får du tilsendt 250 g., 500 g eller 1 kg friskristet kaffe én gang om måneden. Du kan også lave abonnement på månedens kaffe, så får du én ny spændende kaffe hver måned.
 • Maglemølle

  50,00 DKK200,00 DKK
  I den gamle papirmølle ved havn og by Spirer tanker, industri og kunst på ny En verden i verden - i beton og cement Skaber vækst og kultur, der bliver kendt Kaffen smager af Ethiopiens frugt og bær Lys og blid espresso, der elskes af enhver For som Møllen er kaffen klar Til alle der åbent sind og nye tanker har. Bønnerne er Arabica Yirgacheffe og er produceret af Metad i Chelchele, Southern Ethiopia.
 • Karrebæksminde

  50,00 DKK200,00 DKK
  Strandkant - en is smelter i en børnehånd Kærester i vandet, tæt i både krop og ånd Rødspættefilet på kajen ved kanalen Nu mangler kun den gode kop til ganen Kaffe blid som lyset og de drivende skyer Gør dag til drøm i en af sommerens bedste byer Brasiliansk kaffe med duft af hasselnød Arabicabønner produceret af Fazenda Santa Cecilia i Minas Gerais, Brasilien. Gør smagen af Karrebæk ekstra sød
 • Herluf Trolle

  50,00 DKK200,00 DKK
  Han var Gøyes mand og makker Skolen og vi bukker og takker En adelsmand fuld af karakter Med kant og smag - som kaffen her Kroppen er stor og fyldig som få En eftersmag som ingen anden kan nå Klarer du Trolle-kaffens styrke Vil du aldrig anden drik dyrke Usprøjtede arabicabønner produceret af Red Ecolsierra Coop i  Santa Marta, Sierra Nevada, Columbia.
 • Græshoppebroen

  50,00 DKK200,00 DKK
  Med sin grønne krop og et hoved af kobber Er den broen, der aldrig sover Til en verden af frisk havluft i røde kinder Til nye oplevelser, samtaler og minder Kaffen her gør det også sådan Viser vej mod en ny udsigt, et nyt land Med god crema og lang eftersmag Giver den oplevelser i mange lag Arabicakaffe produceret af Koperasi Buntu Ledo Sipporanu i Toraja, Sulawesi i Indonesien.  
 • Fruens Plantage

  50,00 DKK200,00 DKK
  Med gode ben når du toppen i Plantagen Kondi og fokus påkrævet i øverste-etagen Men kommer du frem, får du betalt Udsigten er den bedste - i hvert fald lokalt Her med høj himmel og bred horisont Bør du nyde en kaffe-mastodont Med bønner fra verdens øst og vest Sikrer dig en kaffe, krydret, mørk og bedst Lokalristeriets version af en espresso
 • Birgitte Gøye

  50,00 DKK200,00 DKK
  Kendt for Herlufsholm og et øje med blæk En travl kvinde uden én dag med pjæk Hendes kaffe - hvis den fandtes i 1565 Burde være denne - så var hun tilfreds Hun brugte sit liv til andres bedste Som denne kaffe, vi nu skal riste Arabicakaffe fra Guatemalas mark Rund og blød med et lille spark Usprøjtet aribicakaffe høstet januar-april og produceret af Francisco Quezada Montenegro i  Zona 18, Ciudad Guatemala, Guatemala.
 • Kaffedåse

  45,00 DKK
  Spar emballagen med genbrugelige kaffedåser fra Maileg. Højde: 19 cm Materiale: Metal Vask: Håndvask