Kaffe fra Lokalristeriet i Sorø

 • Månedens kaffe

  50,00 DKK200,00 DKK
  Ingen januar i Sorø uden Kyndelmisse -på nær når Corona raser i det danske land. Derfor vil vi gerne hylde lysfesten med en lysere udgave af Lokalristeriets espressoblend i en mellemristet version, som giver en fyldig kaffe med noter af citrus. Kyndelmisse kaffen er månedens kaffe i januar 2022.
 • Absalon

  50,00 DKK200,00 DKK
  Absalon var søn af Asser Riig og Fru Inge. Han levede som Ærkebiskop og var Valdemar den Stores nærmeste rådgiver. I dag er han begravet i Sorø Klosterkirke. Absalonkaffen er mild og rund, men med en overraskende frugtagtig aroma og et strejf af blomme og kirse- bær. En kaffe som træder i karakter som Absalon gjorde for Danmark.
 • Hario Craft V60 sæt så du kan brygge en god blød filterkaffe derhjemme.
 • Aeropress

  189,00 DKK
  Let måde at tilberede en god espresso. Passer perfekt over et krus. Du kan nyde den stærke espresso eller tilsætte varmt vand til en americano eller skummet mælk til en Caffe Latte.
 • Holberg

  50,00 DKK200,00 DKK
  Ludvig Holbergs spor i Sorø er mange Den epokegørende forfatter til skuespil såvel som juridiske og filosofiske tekster var en driftig forretningsmand og opkøbte jord nok til at blive baron. Han testamenterede formue til Sorø Akademi. I klosterkirken står hans sarkofag, ligesom Akademihaven rummer en statue af ham. Nyd de mange lag i kaffen smag, mens du går på opdagelse efter steder i Sorø, der et navngivet efter Holberg. Mørk og blød kaffe som Holbergs muldrige jorder omkring Sorø. Arabicakaffe produceret af Koperasi Buntu Ledo Sipporanu i Toraja, Sulawesi i Indonesien.
 • Kaffeabonnement

  50,00 DKK60,00 DKK
  Har du en favorit kvalitetskaffe fra Lokalristeriet? Så kan du nemt bestille den på abonnement. Så får du tilsendt 250 g., 500 g eller 1 kg friskristet kaffe én gang om måneden. Du kan også lave abonnement på månedens kaffe, så får du én ny spændende kaffe hver måned.
 • Fuchsiahaven

  50,00 DKK200,00 DKK
  Fuchsiahaven ligger i Akademihaven i Søgade-enden. Her vokser over 50 år gamle fuchsiaer sammen med historiske, duftende roser. Gå en sanelig tur i denne smukke og duftende have, der er på sit højeste fra juni. Lys og blid espresso med tydelige noter af blomster og frugter. Bønnerne er Arabica Yirgacheffe og er produceret af Metad i Chelchele, Southern Ethiopia.
 • Kaffedåse

  45,00 DKK
  Spar emballagen med genbrugelige kaffedåser fra Maileg. Højde: 19 cm Materiale: Metal Vask: Håndvask
 • Fru Inge

  50,00 DKK200,00 DKK
  Fyldig men mild som Fru Inge, der ifølge sagnet lod opføre to tårne på Fjenneslev Kirke, så gemalen Asser Riig - som vendte hjem fra krig - kunne se, at der var født tvillingesønner. Rund og blød og let krydret med god lang eftersmag. Usprøjtet aribicakaffe høstet januar-april og produceret af Francisco Quezada Montenegro i  Zona 18, Ciudad Guatemala, Guatemala.  
 • Nordstrøm

  50,00 DKK200,00 DKK
  Den nulevende komponist Hans-Henrik Nordstrøm inspireres ofte af den nordiske natur i sine kompositioner. Nyd de mange lag i kaffens smag, mens du går på opdagelse i Nordstrøms flerlagede og raffinerede klangunivers, hvor det emotionelle gerne er udgangspunktet. Fyldig og kompleks kaffe med god crema og en lang eftersmag. Bønnerne er usprøjtede og produceret af Herminio Perdomo, Belen Gualchio i Copàn, Honduras.
 • Akademiet

  50,00 DKK200,00 DKK
  Sorøs vartegn. Omkranset af Akademihaven, hvor de overnaturlige kyndelmissenat forvandles til træstammer, når de rammes af solens første stråler. Mørk og mystisk som natten ved Sorø Sø. Lad dig fortrylle af de mørke, nøddeagtige noter. Lokalristeriets version af en klassisk espresso.
 • Parnas

  50,00 DKK200,00 DKK
  H. C. Andersen og B. S. Ingemann nød deres kaffe på stedet, mens de drivende skyer inspirerede og blev til digte og salmer. Kaffen er blid som lyset og drivende, hvide skyer, og den har noter af hasselnød. Arabicabønner produceret af Fazenda Santa Cecilia i Minas Gerais, Brasilien.
 • Asser Riig

  50,00 DKK200,00 DKK
  Asser Riig opførte i 1142 Sorø Kloster og lagde grund til byen Sor - byen, der omkranses af søer, skov og mose. Han levede de sidste år som munk i klostret men kom aldrig til at opleve den gode kaffe, som er opkaldt efter ham. Kaffen er meget fyldig med masser af krop og en lettere chokoladeagtig smag. Usprøjtede arabicabønner produceret af Red Ecolsierra Coop i  Santa Marta, Sierra Nevada, Colombia.