Kaffe fra Lokalristeriet i Sorø

 • Hario Craft V60 sæt så du kan brygge en god blød filterkaffe derhjemme.
 • Aeropress

  189,00 DKK
  Let måde at tilberede en god espresso. Passer perfekt over et krus. Du kan nyde den stærke espresso eller tilsætte varmt vand til en americano eller skummet mælk til en Caffe Latte.
 • Julebønner

  50,00 DKK200,00 DKK
  Jeg glæder mig i denne Tid, nu falder Julesneen hvid - det skal man nu ikke stole for meget på men en kop julekaffe fra Lokalristeriet, kan du regne med. Vi har ristet en mild og rund kvalitetskaffe med noter af hasselnød og chokolade til at varme i den kolde tid. Vores aller kæreste ønskes hermed en glædelig jul og et fantastisk nytår :-) Arabica bønner fra Brasilien og Columbia.
 • Holberg

  50,00 DKK200,00 DKK
  Ludvig Holbergs spor i Sorø er mange Den epokegørende forfatter til skuespil såvel som juridiske og filosofiske tekster var en driftig forretningsmand og opkøbte jord nok til at blive baron. Han testamenterede formue til Sorø Akademi. I klosterkirken står hans sarkofag, ligesom Akademihaven rummer en statue af ham. Nyd de mange lag i kaffen smag, mens du går på opdagelse efter steder i Sorø, der et navngivet efter Holberg. Mørk og blød kaffe som Holbergs muldrige jorder omkring Sorø. Arabicakaffe fra Indonesien.
 • Kaffeabonnement

  50,00 DKK60,00 DKK
  Har du en favorit kvalitetskaffe fra Lokalristeriet? Så kan du nemt bestille den på abonnement. Så får du tilsendt 250 g., 500 g eller 1 kg friskristet kaffe én gang om måneden.
 • Fuchsiahaven

  50,00 DKK200,00 DKK
  Fuchsiahaven ligger i Akademihaven i Søgade-enden. Her vokser over 50 år gamle fuchsiaer sammen med historiske, duftende roser. Gå en sanelig tur i denne smukke og duftende have, der er på sit højeste fra juni. Lys og blid espresso med tydelige noter af blomster og frugter.
 • Kaffedåse

  45,00 DKK
  Spar emballagen med genbrugelige kaffedåser fra Maileg. Højde: 19 cm Materiale: Metal Vask: Håndvask
 • Fru Inge

  50,00 DKK200,00 DKK
  Fyldig men mild som Fru Inge, der ifølge sagnet lod opføre to tårne på Fjenneslev Kirke, så gemalen Asser Riig - som vendte hjem fra krig - kunne se, at der var født tvillingesønner. Rund og blød og let krydret med god lang eftersmag. Usprøjtet aribicakaffe fra Guatemala  
 • Nordstrøm

  50,00 DKK200,00 DKK
  Den nulevende komponist Hans-Henrik Nordstrøm inspireres ofte af den nordiske natur i sine kompositioner. Nyd de mange lag i kaffens smag, mens du går på opdagelse i Nordstrøms flerlagede og raffinerede klangunivers, hvor det emotionelle gerne er udgangspunktet. Fyldig og kompleks kaffe med god crema og en lang eftersmag.
 • Akademiet

  50,00 DKK200,00 DKK
  Sorø Akademi: Sorøs vartegn. Haven, hvor de overnaturlige forvandles til træstammer, når de rammes af solens første stråler efter kyndelmissenat. Kaffen er krydret og mørk som natten ved Sorø Sø. Den er derudover en blend af fem forskellige bønner: Fire Arabicabønner fra hhv. Brasilien, Tanzania, Guatemala og ? og en Robustabønne fra Indien.
 • Parnas

  50,00 DKK200,00 DKK
  H. C. Andersen og B. S. Ingemann nød deres kaffe på stedet, mens de drivende skyer inspirerede og blev til digte og salmer. Kaffen er blid som lyset og drivende, hvide skyer, og den har noter af hasselnød.
 • Asser Riig

  50,00 DKK200,00 DKK
  Asser Riig opførte i 1142 Sorø Kloster og lagde grund til byen Sor - byen, der omkranses af søer, skov og mose. Han levede de sidste år som munk i klostret men kom aldrig til at opleve den gode kaffe, som er opkaldt efter ham. Kaffen er meget fyldig med masser af krop og en lettere chokoladeagtig smag.