Lokalristeriet i Odense

Følg os også gerne på  

/Mette Hviid & Christian Hviid

er stedet hvor du dropper ind efter en Ta Mæ’ Kaffe, når du er på arbejde eller ude og gå tur med familie og vennerne.

Det er også der du kan hente dine friskristede kaffebønner med hjem, få en snak om hvordan du får en virkelig god kaffeoplevelse derhjemme. Vi er klar med råd og gode ideer.

Og hvem er vi så.

Christian har gennem flere år i restaurationsbranchen, nørdet smage i mad, øl, cocktails og nu også kaffe. Han deler gerne ud af sin viden og hjælper med at få kaffen i koppen til at smage, så fuglene synger.

Mette står for ristningen af bønnerne. Fra de grønne bønner tages fra sækkene til de velduftende og brunristede hældes i poserne har hun ikke sluppet dem af syne. Lokalristeriets oprindelige ristningsprofiler giver dig forskellige smagsoplevelser alt efter bønnevalget.

Sofie møder du også i butikken eller når vi er på markeder og festivaller med kaffevognen. Hun ved helt bestemt, hvad der er i poserne og er klart den bedste til LatteArt. Derudover sørger hun for at holde liv i de forskellige sociale medier. Så følg os på Facebooke og Instagram: LokalristerietOdense

Vi afholder også gerne events som kaffesmagning, kaffebrygning eller kaffens historie. Ring og fortæl hvad I kunne tænke jer og vi laver sammen et hyggeligt arrangement.

Køb kaffebønner, te og bryggeudstyr

Kontakt Lokalristeriet i Odense

+45 22 80 53 32

odense@lokalristeriet.com

Haubergsvej 1A, 5000 Odense

Åbningstider i Lokalristeriet i Odense

Mandag-Fredag
8:00 – 17:00

Lørdag-Søndag
10:00 – 16:00