Lokalristeriet i Sorø

Følg os også gerne på   
Kontrolrapport 
Usprøjtet og god kaffebønner fra Lokalristeriet i Sorø på Storgade og Vestergade. kvalitetskaffe kaffe online gode kaffebønner Hele bønner Malet til espresso Malet til filter Malet til stempel cafe smage en god kop kaffe dyrket under bæredygtig forhold

/Pianna Wibe-Kristensen, bestyrer

I Sorø finder du en lille perle, hvor vi rister kvalitetskaffe. Den ligger i baggården bag Sorø Blomster med indgang fra Vestergade.
Vender vinden helt rigtigt, når risteren er i gang, kan du dufte kaffen, når du spankulerer ned af Storgade.

Lokalristeriet bestyres af Pianna med et stærkt team af dygtige baristaer Martin, Ea, Johanne og Sophie. Sammen skaber vi gode oplevelser i det rustikke gamle bageri, hvor kvalitetskaffe og vores gæster er i centrum. Lokalet er indrettet med genbrugsmøbler, som går godt i spænd med vores bæredygtige kaffe. Vi udstiller drejede træskulpturer fra SoWood og kopper, urtepotter og lysestager fra Marie Langaa Keramik, da vi gerne vil støtte op om lokale iværksættere.

Pianna driver stedet med flere års erfaring fra større kaffekæder i ryggen og har stor passion for den perfekte kop kaffe. Hun rister de nøje udvalgte og bæredygtige kaffebønner efter Lokalristeriets gode og unikke risteprofiler.  Hele teamet kan guide dig i vores spændende udvalg, så du kan nyde en friskristet, -malet og -brygget kaffe med en friskbagt croissant. Vi kan også hjælpe dig med, hvordan du brygger en god kop kaffe derhjemme og hjælpe dig med at finde din yndlingskaffebønne.

Vi afholder også gerne events som kaffesmagning, kaffebrygning eller kaffens historie. Vi leverer også til erhverv – alt fra restauranter til kontorer. Send os en mail og  fortæl, hvad vi kan hjælpe dig med.

Køb kaffebønner, te og bryggeudstyr

Kontakt Lokalristeriet i Sorø

+45 20 43 46 69

bestilling@lokalristeriet.com

Storgade 21 baghuset, 4180 Sorø – Indgang fra Vestergade.

Åbningstider i Lokalristeriet i Sorø

Mandag- fredag Kl. 08.30 – 17:00

Lørdag- søndag Kl. 09.30 – 16:00