Lokalristeriet i Sorø

Følg os også gerne på   
Kontrolrapport 

Ea Viola Løwe Johansen, bestyrer

I Sorø finder du en lille perle, hvor vi rister kvalitetskaffe. Den ligger i baggården bag Sorø Blomster med indgang fra Vestergade.
Vender vinden helt rigtigt, når risteren er i gang, kan du dufte kaffen, når du spankulerer ned af Storgade.

Lokalristeriet bestyres af Ea med et stærkt team af dygtige lokale baristaer bag sig. Sammen skaber vi gode oplevelser i det rustikke gamle bageri, hvor kvalitetskaffe og vores gæster er i centrum. Lokalet er indrettet med genbrugsmøbler, som går godt i spænd med vores bæredygtige kaffe. Vi udstiller og sælger også produkter fra lokale producenter, da vi gerne vil støtte op om lokale iværksættere.

Ea driver stedet med flere års erfaring i ryggen og har stor passion for den perfekte kop kaffe. Teamet rister de nøje udvalgte og bæredygtige kaffebønner efter Lokalristeriets gode og unikke risteprofiler.  Hele teamet kan guide dig i vores spændende udvalg, så du kan nyde en friskristet, -malet og -brygget kaffe med en friskbagt croissant, frugttærte, bolle med ost eller andet bagværk. Vi kan også vejlede dig i, hvordan du brygger en god kop kaffe derhjemme og hjælpe dig med at finde din yndlingskaffebønne.

Vi afholder events som kaffesmagning, kaffebrygning eller kaffens historie. Vi leverer til erhverv – alt fra restauranter til kontorer.

Send os en mail og  fortæl, hvad vi kan hjælpe dig med.

Køb kaffebønner, te og bryggeudstyr

Kontakt Lokalristeriet i Sorø

+45 60 55 03 49

bestilling@lokalristeriet.com

Storgade 21 baghuset, 4180 Sorø – Indgang fra Vestergade.

Åbningstider i Lokalristeriet i Sorø

Mandag- fredag Kl. 08.30 – 17:00

Lørdag- søndag Kl. 09.30 – 16:00